say.my & churpchurp

Pengikut Tegar

Isnin, 22 Mac 2010

No Sweat

Salam & selamat sejahtera,

Ini adalah percubaan aku untuk kali yang ke dua for Instant Cash Blogging by PROJECT ALPHA. Just try my best. Walaupun aku tahu aku x seberapa dalam hal-hal macam ni.

1st of all, aku nak kenalkan apa dia Project Alpha. Project Alpha adalah salah satu program realiti pada masa kini. Bukan program realiti menyanyi seperti Akademi Fantasia atau pun Jangan Lupa Lirik, tetapi, Project Alpha satu-satunya program realiti tv yang menyiarkan tentang top blogger di Malaysia.

Sekarang ni dah nak masuk Season 3. Season 2 akan di siarkan di tv pada 19 April 2010 nanti.

Mesti korang tertanya-tanya bagaimana nak join realiti tv ni? Haaaa. Korang nak join Season 3?

Mari-mari aku bagitau. Korang hanya perlu buat ataupun siapkan satu video mengikut kreativiti korang sendiri mengenai kenapa korang patut muncul dalam Project Alpha? Tetapi korang mesti ingat, satu video mestilah antara 60 saat ataupun kurang daripada 60 saat.

Korang jangan lupa 1 perkara. Sebelum korang nak buat video korang yang kreatif tu korang jangan lupa untuk menggunakan deodoran Adidas Action 3. Mana tau korang mempunyai masalah ketiak basah dan asyik buzy nak buat video sampai tak perasan pulak bau badan naik. Almaklumlakan berpeluh :) Saham tinggi melambung pun boleh jatuh :) hehehhe


Adidas Action 3 memang terbaik untuk sesiapa yang memang aktif. Ermm yang tak aktif pun boleh menggunakannya. Baunya pun sedap dan tahan untuk 24 jam. Kalau tak percaya, trylah sekarang. Dapatkan Adidis Action 3 di kedai berhampiran dengan anda.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidasa Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

4 ulasan: