say.my & churpchurp

Pengikut Tegar

Isnin, 12 April 2010

No Strings Attached

Salam & selamat sejahtera,

Instant Cash Blogging untuk minggu yang ke-7, aku terlambat kali ini atas kesibukan yang tidak dapat di elakkan. Harap-harap masih di terima :)

Aku mula-mula tak berapa faham dengan tajuk bila aku tengok Wiggi P1 W1max baru aku memahami. hehehehe.

Untuk pengetahuan semua, memang bebaloi-baloi kalau gunakan Wiggi P1 W1max ni. Dah x yah nak sambung-sambung wire lagi. I mean connection cable. Macam iklan kat tv yg aku rasa korang pun slalu tengok. Lebih kurang la. "Abg dah potong?"

Wiggi P1 W1max ini bukan sahaja memudahkan korang di rumah tetapi lebih memudahkan korang jika hendak kemana-mana. Maksud aku nak pergi ke tempat lain. Travelling ke. Korang leh plug in terus ke lappy ataupun PC korang. Itulah yang di namakan NO STRINGS ATTACHED.Dengan adanya Wiggi P1 W1max ini, korang tak yah nak risau ataupun rasa rimas dengan wayer-wayer lagi. Aku jamin itu.

Bukan itu sahaja, pakejnya yang murah juga mampu untuk dimiliki sesiapa sahaja. Kalau nak guna prepaid pun boleh :)

Kelajuannya pun boleh tahan. Bagi yang jenis online 24 hours tu memang bebaloi. Bayaran sama je. Kalau berani cubalah. Dapatkan Wiggi P1 W1max sekarang untuk kepuasan yang berganda.

Korang boleh la join Instant Cash Blogging setiap minggu. PROJECT ALPHA memang masyukkkk. Masyukkk habis... Terima kasih PROJECT ALPHA. Terima kasih NUFFNANG :)

"potong..potong..potong..potong..potong..potong"

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

1 ulasan:

  1. tapi kena tgk tempak gak kan..bukan sume kawasan dapat wiMaX nie...

    BalasPadam